Medewerkers

Tineke Visscher

Tineke Visscher
Tandarts

Tandarts Tineke Visscher heeft deze praktijk  8 jaar geleden opgezet. Daarvoor heeft ze samen met Dick Prins 15 jaar een groepspraktijk gehad. Ze is in 1982 afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit te  Groningen en is geboren in Kampen.

Tineke heeft een partner en een dochter.  Ze is een rustig persoon en streeft naar duidelijke communicatie. De juiste tandarts voor een stukje vakmanschap.

Nicolet Schepman-Drenth

Nicolet Schepman-Drenth
Tandarts

Tandarts Nicolet Schepman werkt ,sinds april 2008,  in de praktijk. Sedert augustus 2013 heeft ze haar werkzaamheden uitgebreid met een 2e dag zodat ze  zowel op dinsdag als op vrijdag werkt. Mevrouw Schepman is afgestudeerd in 2000 als tandarts aan de ACTA in Amsterdam.

Als extra aandachtsgebieden bij het afstuderen had zij: kinderen,esthetiek en medisch gecompromitteerde patiënten. Na haar afstuderen heeft zij 4 jaar in een grote groepspraktijk in Warmond gewerkt. Na Warmond heeft ze 4 jaar in Rotterdam gewerkt. Ze is getrouwd en heeft 2 kinderen. Ze is geboren en getogen in Haren.

Helena Toxopeus

Helena Toxopeus
Tandartsassistente

Helena is een ervaren tandartsassistente.Vier jaar geleden is ze afgestudeerd aan de opleiding in Groningen. Ze komt oorspronkelijk uit Tsjechie, maar spreekt goed nederlands. Ze is getrouwd en woont in Finsterwolde.

Lutske Veenstra
tandartsassistente

Ons team wordt sinds 1 maart 2015 versterkt met Lutske. Ze heeft vele jaren ervaring als tandartsassistente. Ze is degene die op maandag, dinsdag en donderdag ochtend de telefoon opneemt en op vrijdag is ze de assistente bij tandarts Nicolet Schepman.